Gemakkelijk en snel uw Facebook account verwijderen lees hieronder hoe het moet, en verwijder in enkele secondes uw Facebook profiel.

Facebook account verwijderen

Facebook, wie kent het niet? Het de allergrootste sociale netwerk ooit. Heel erg leuk, het contact hebben met de rest van de wereld, maar hoe zit het met de privacy? In de begin jaren was er niemand die daar serieus over nadacht, maar tegenwoordig beseffen we maar al te goed dat het ongelofelijk gevaarlijk kan zijn om al je persoonlijke informatie bloot te geven. Echter, iedereen, die een verwijderpoging waagt, komt het probleem tegen, dat het niet zomaar lukt. Het Facebook bestuur heeft hier zeker erg goed over nagedacht. Een account openen is erg eenvoudig, maar het verwijderen ervan gaat niet zomaar.

Hoe verwijder je een Facebook profiel?

Wil je een permanent een einde maken aan je Facbook profiel? Dan zal je vast hebben gemerkt dat dit niet zo makkelijk gaat. De mensen achter Facebook (en trouwens alle sociale media) hebben met opzet ervoor gezorcht dat de verwijderlink zo goed mogelijk verborgen is. Zij hebben er natuurlijk baat bij om zoveel mogelijk gebruikers te behouden voor hun netwerk. Het is dus niet zomaar mogelijk om een Facebook account te verwijderen. Een simpele manier om (tijdelijk) ontbonden te worden van Facebook is door middel van een zogenaamde deactivatie.

Dit gaat als volgt: Ga naar acountinstellingen, dan naar beveiliging aan de linker menu, dan onderin op account deactiveren. Dan krijg je nog een melding met "Weet je zeker dat je je account wilt deactiveren" en allemaal vrienden die jou zullen missen als je weg gaat. Tenslotte vragen ze nog de reden van vertrek. Weet je deze stappen te overwinnen , dan heb je succesvol je Facebook account gedeactiveerd. Echter als je opnieuw inlogt is je account gewoon weer beschikbaar. Het werkt dus alleen indien je nooit meer inlogt op je account.

Als je je account helemaal definitief wilt verwijderen kan dat ook. Je moet dan een speciale link in je browser typen. Deze link is erg goed verborgen gehouden, maar na lang zoeken wisten wij hem te vinden. De Facebook verwijder link::

https://www.facebook.com/help/delete_account

Vervolgens moet je nog bevesitging dat je echt je account wilt verwijderen. Facebook belooft dat een verwijderde account binnen 14 dagen daadwerkelijk van de servers verdwenen is. Echter moet je binnen deze 14 dagen niet inloggen op je account en ook nergens een like knop klikken. Doe je dat wel, dan is je Facebook profiel opnieuw geactiveerd!

Ben je opzoek naar een manier om een Facebook bedrijven pagina te verwijderen? Ook wij hebben daar een oplossing voor gevonden. Klik bij de betreffende bedrijvenpagina op "pagina bewerken" , kies voor toestemmingen beheer, vervolgens scroll je helemaal naar beneden en kies je pagina verwijderen! Dit proces is gelukkig velen malen makkelijker dan een Facebook profielen pagina te verwijderen.

Facebook account verwijderen of herdenken na overlijden

Wil je een Facebook account verwijderen van een overleden persoon, maar ken je het wachtwoord niet van diegene? Dan kun je dit door middel van een formulier rapporteren aan Facebook. Dit is echter niet zomaar te doen. Je moet hiervoor bewijs kunnen aandienen in de vorm van een overlijdensakte, geboortebewijs van de overledene of jurdisch bewijs van bevoegdheid. Het formulier vindt je hier:

https://www.facebook.com/help/contact/?id=228813257197480

Om privacy redenen is het zelfs voor nabestaanden onmogelijk om de inloggegevens te verkrijgen van een overleden persoon. Het account kan alleen verwijderd of herdacht worden. Herdenken van een Facebook account gaat via een andere lnk. De privacy instellingen worden zo ingesteld dat alleen bestaande vrienden een bericht achter kunnen laten op de Timeline. Het account wordt niet meer getoond als het gaat om nieuwe vriendschap suggesties. Als het account herdacht wordt is het vervolgens niet mogelijk om iets aan te passen.

https://www.facebook.com/help/contact/?id=305593649477238